Word ook onze biervriend
709
post-template-default,single,single-post,postid-709,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.6.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Word ook onze biervriend

Word ook onze biervriend

Vind je het leuk dat we hier in dit Brabantse kerkdorpje bij Eindhoven bezig zijn met onze Brouwerij? Misschien wil je met ons meegenieten van lekkere biertjes brouwen en proeven en meehelpen met de naamsbekendheid en groei. Sluit je aan bij de vrienden van Brouwerij Op 8. Want bier drink je toch met maten!

Wat houd onze vriendschap in?

Wij verkiezen het brouwplezier en kwaliteit boven het grote geld. We hoeven niet rijk van onze brouwerij te worden. We willen gewoon graag genieten met liefhebbers van speciaal bier als echte vrienden onder elkaar. Wat houd onze vriendschap in?

Samen eigen bier brouwen en proeven

Wij organiseren met regelmaat een brouw- en proefdag. We doen dit telkens met 10 vrienden. Ook jij kunt, samen met 1 introducee, exclusief toegang tot dit gezellige evenement krijgen. De inschrijving voor dit evenement maken we tijdig onder onze vrienden bekent. Let wel: Vol is vol. De eerste twee biertjes zijn tijdens dit event gratis.

Gezellige uitstapjes

Samen met onze vrienden organiseren we gezellige uitstapjes. Naar bijvoorbeeld een bezoek aan een collega brouwerij. Of naar een event zoals het Van Moll Fest. Gewoon voor de gezelligheid en om wat kennis op te snuiven. De kosten voor dit event zijn niet in het lidmaatschap inbegrepen. We delen de kosten gewoon onder degene die meegaan.

Achterlijk lekkere biertjes proeven

Natuurlijk doen we dat tijdens de brouwdagen. Maar als vriend ontvang je ieder jaar dat je lid bent een proefbox cadeau van onze eigen gebrouwen biertjes. En, zolang je een échte vriend bent ontvang je 10% korting op webshopbestellingen.

Samen er iets moois van maken

Alles wat we doen bereiken we met elkaar. Samen proberen we er iets moois van te maken. Onze vrienden dragen onze Brouwerij een warm hart toe en ondersteunen ons praktisch en/of financieel. Zij delen ons verhaal èn onze bieren met hun netwerk en hun vrienden. Hiermee help je onze brouwerij te laten groeien zodat we kunnen investeren in dingen die voor steeds weer betere biertjes brouwen nodig zijn.

Hoe kun je vriend worden?

Voor een lidmaatschap van slechts 8 euro per maand ben je een échte vriend van Brouwerij op 8 en kun je samen met ons genieten van onze achterlijk lekker blondjes. Het lidmaatschap wordt jaarlijks gefactureerd en behoudens opzegging automatisch voor een jaar verlengt.

  BierbrouwenOrganiseren eventsOrganiseren uitstapjesBloggenVloggenPromotieIets anders. Zie opmerking hieronder:

   
  Aan het einde van dit formulier is er een button waarmee de aanmelding verzend en middels een online betaling afrond. Let op: Voor uw lidmaatschap dien je akkoord te gaan met ons lidmaatschap voorwaarden en AVG verklaring. Je lidmaatschap is pas definitief zodra wij uw betaling ontvangen hebben. Mocht om een één of andere reden de online betaling niet lukken dan ontvangt u alsnog een factuur. Hiervoor hebben wij dan de volgende gegevens nodig.
      
  Mocht je nog meer informatie wensen, neem dan gerust contact op met Bert Imhoff, telefoon 06-23776631.

   

   

  Geen reactie's

  Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.