Over onze brouwerij
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,theme-bridge,bridge-core-2.6.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Over onze brouwerij

De gezelligste Brouwerij in Acht!

Brouwen met passie

Brouwerij Op 8  is gevestigd in het kerkdorpje Acht. Hier in Acht zeggen we dan dat we Op Acht zitten. En omdat onze blondjes uit Op Acht komen zijn ze echt Achterlijk lekker! Maar dat komt nartuurlijk ook omdat ze met liefde en passie gebrouwen worden door onze brouwbroeders.

Wij brouwen op een ambachtelijke wijze met een zogenaamde Herms installatie. Dit zijn drie opengewerkte bierfusten op gasbranders met pompen en koelers. De bierfusten hebben we gekocht en de installatie is zelf gemaakt. We hebben inmiddels al veel ervaring opgedaan en perfectoneren voortdurend het hele brouwproces.

De korenvelden die vroeger nog dicht bij het kerkje in Acht te vinden waren.  

HOE HET BEGON

Sinds 2018 brouwen we bier met granen bij Brouwerij op 8  

17 maart 2018 is het begonnen met een kant en klaar bierbrouwpakket van 5 liter die de oprichter van Brouwerij op 8 voor zijn verjaardag cadeau kreeg. Dat was keileuk en smaakte al snel naar meer.

Inmiddels brouwen wij op een ambachtelijke wijze met een zogenaamde Herms installatie. Dit zijn drie opengewerkte bierfusten op gasbranders met pompen en koelers. De bierfusten hebben we gekocht en de installatie is zelf gemaakt. We hebben inmiddels al veel ervaring opgedaan en perfectoneren voortdurend het hele brouwproces.

WAT IS ONZE DROOM

 Onze brouwerij is volop in ontwikkeling. We weten niet precies waar het naar toe gaat maar we hebben daar wel dromen over. Grotere ketels, een mooie locatie waar we workshops en proeverijen kunnen geven… Wat zou dat prAchting zijn!

Wij vinden het leuk om samen iets moois van Brouwerij Op 8 te maken. We doen dit nu al met onze brouwbroeders en biervrienden. En we kijken ontspannen met een biertje in ons hand wel wat op ons pad komt. We zien wel wat de toekomst brengt. Als je een leuk idee hebt neem dan gerust contact met ons op voor een gesprek onder het genot van een Achterlijk Lekker Blondje.