Nu 33 cl flesjes met eigen etiketten!
681
post-template-default,single,single-post,postid-681,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.6.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Nu 33 cl flesjes met eigen etiketten!

Nu 33 cl flesjes met eigen etiketten!

Na 2 jaar brouwen en bottelen in Grolsch beugelflesjes is het er eindelijk van gekomen. We hebben vanaf nu 33 cl flesjes eigen etiketten! Hierdoor smaken onze blondjes niet alleen lekker maar zien ze er nu ook prachtig uit.

Vijf verschillende soorten

Om het praktisch te houden hebben we gekozen voor vijf verschillende etiketten die we gebruiken voor de 5 verschillende biersoorten die we tot nu toe brouwen. De etiketten hebben we op rol laten drukken op een watervaste vinyl sticker. Elk biersoort heeft ook z’n eigen kroonkurkkleur. Op de kroonkurk doen we een rond stickertje met gegevens over het uiteindelijk gebrouwen en gebottelde biertje.  Hierdoor zien we direct en weten we precies welk biertje in de krat zit. Daarnaast kunnen we de lege flesjes hergebruiken en hoeven we de stickers niet telkens te verwijderen.

Wie wat waar

Voor ons was het natuurlijk ook even zoeken voordat we deze oplossing bedacht hadden. Een hobby mag geld kosten zeggen ze. Maar wij wilden namelijk als thuisbrouwer de kosten toch zo laag als mogelijk houden. En tegelijkertijd wilden we dat ons biertje ook gezien mag worden. Gewoon omdat we van haar houden en erg trots op zijn. Ze smaken steeds naar meer. Hieronder even een opsomming van waar we alles hebben laten maken:

Illustratie zeemeermin: Etsy

Ontwerp etiket: Bset Media 

Drukwerk flesetiketten: Drukwerkdeal

Printbare kroonkurk stickers: Avery 

Geen reactie's

Geef een reactie